Skandal drugi skandal stiže

Crtani film Svemirski basket 2: Zaveštanje još nije izašao u bioskope ali zato proteklih nedelja stvara kontroverze jednu za drugom, kao da je u pitanju neko ostvarenje sa pornografskim sadržajem a ne crtani i igrani film za decu.

Naime, nakon što se svet zgranuo nad novim izgledom Zečice Lole koja je ostala bez oblina, ubrzo je usledio i novi šok - ispostavilo se da je Pepe le Tvor uklonjen iz ovog crtaća, s velikom šansom da će inače zauvek biti poslat u penziju.

IZVOR: YT / SNiPS & CLiPS

Međutim, tu se stvar ne završava. Ispostavilo se da je glumica Grejsi Santo, koja je imala zajednički scenu sa Pepe le Tvorom u ovom crtaću, jako ljuta što je ona izbačena iz filma, tako da je njen predstavnik pokrenuo neobičnu akciju, a evo o čemu je reč.

Naime, od kako je informacija da ova scena nije ubačena u film izbila, čelnici Vorner brosa su tvrdili da, iako je Santova snimila svoj deo, Pepe nikad nije bio animiran za tu scenu. Međutim, njen predstavnik je ponudio sumu od 100.000 dolara za osobu koja Santovoj dostavi tu scenu sa sve Pepeom.

E, tu je nastao novi lom, jer je Vorner bros izašao sa saopštenjem da to predstavlja poziv na krađu njihovog materijala. Istina, predstavnik Santove je za list Tajms objasnio da se radilo o ponudi koju je uputio kompaniji za snimak, ali sada je izbilo novo pitanje - kako to Vorner bros govori da se može ukrasti nešto što po njihovim prethodnim saopštenjima - ne postoji?

Kada je Grejsi u pitanju, ona je već izjavila za isti list da je jako razočarana što je scena izbačena iz finalne verzije filma, pogotovo zato što je ona i ranije priznala da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Meni je bilo bitno da se ova scena nađe u filmu kako bismo ohrabrili i mlađe i starije generacije da daju sve od sebe kako bi ispravili takvu vrstu ponašanja - izjavila je ona tad povodom celog slučaja.

Ona je dodala da je oduvek bila svesna da su takve stvari moguće tokom procesa produkcije, ali da se nada da će snimak jednom moći da se pogleda, na ovaj ili onaj način. Ona je i dodala da čak i ako ne uspe u toj nameri, da će nastaviti da se bori za ispravan cilj kada je seksualno zlostavljanje u pitanju.

Reklo bi se da je oko ovoga nastao mnogo veći problem nego što je trebalo, zar ne?

Autor: redportal.rs

#Grejsi Santo

#Pepe Le Tvor

#scena

#snimak

#svemirski basket

#svemirski basket 2