Večna tema: SUKOB STARIJIH I MLAĐIH

Božidarac online vas poziva na onlajn radionicu Međugeneracijsko razumevanje i razmena posvećenu mentalnom zdravlju u utorak, 16. mart u 17 časova. Prijava je u nastavku. Koliko je važno da se međugeneracijski podržavamo i razumemo? Zašto dolazi do međugeneracijskog nerazumevanja, sukoba a često i udaljavanja? Kako se uči međusobno poštovanje i uvažavanje bez obzira koliko imamo godina? O tome zašto je važno da se međusobno razumemo I podržavamo,  koji su najčešći problemi u međugeneracijskim odnosima, da li su oni neizbežni  i kako možemo da naučimo da ih rešavamo ili čak preveniramo, govoriće Radmila Urošević sociolog i socioterapeut.

Prijavite se na linku ovde.

Radmila Urošević, rođena, živi i radi u Beogradu. Magistar socioloških nauka, novinar, pripovedač, dramaturg. Objavila do sada 8 knjiga, od čega tri stručne: Starenje bez (auto)cenzure, Bonton starenja ili demanti o starenju i Društveni položaj i modeli socijalne zaštite starijih lica u Beogradu. Napisala monodramu Vratite mi moje koze i komediju omnibus Izvinite, koliko imate godina koja se izvodi u Pan teatru od 2016.godine.

Radi u Gradskoj opštini Zvezdara/Beograd na poslovima šefa Odseka za socijalnu zaštitu i koordinatora Volonterskog servisa Zvezdare čiji je idejni tvorac 2011. g. Za svoj rad dobila nekoliko nagrada i mnogo aplauza.

Autor: Božidarac

#Božidarac

#Međugeneracijski sukob

#Predavanja onlajn

#Radmila Urošević

#Stariji i mlađi