Popularni voditelj uzdrmao studio

Jovan Memedović jedan je od kultnih voditelja koji su već nekoliko decenija prepoznatljiva lica za gledaoce ispred malih ekrana.

Postoje voditelji koji svojom harizmom i dugotrajnošću nadmašuju čak i prepoznatljivost emisija koje vode, pa tako mnoge emisije pamtimo zapravo više po tome ko im je voditelj, a ne po tome kako se zovu.

Tako je Potera vrlo često "onaj kviz koji Memedović vodi", a Sasvim prirodno "ona emisija gde je Memedović proputovao ceo svet i prešao Srbiju uzduž i popreko".

Međutim, samo retki će se setiti da je Memedović pre više od decenije vodio i emisiju koja se zvala Sportska prognoza, u kojoj je sa svojim gostima sastavljao tikete i komentarisao sportske događaje kladioničarskim rečnikom.

U jednoj od emisija, kada je došao na red komentar o tiketu sastavljenom od utakmica iz italijanske Serije B, Memedović je bukvalno ispao iz stolice i pao na pod studija, u sred emisije.

Kako je to izgledalo, možemo videti na snimku koji se već više od decenije vrti na Jutjubu.

IZVOR: YT / simkenusknvp

Nakon Memedovićevog pada, u studiju je na kratko nastao muk, ali je voditelj zajedno sa svojim gostom i ekipom brzo prevazišao situaciju i emisija je nastavljena.

Usponi i padovi u životu i karijeri, kao i gafovi novinara, nisu neuobičajena pojava. Međutim, nismo navikli baš na ovakve padove sa stolice u sred emisije.

Ostaje misterija da li je neverovatna preciznost tiketa Memedovića oborila s nogu i sa stolice, ili ga je nešto drugo nateralo na ovakav potez. Na primer, polomljena stolica? 😁

Autor: redportal.rs

#jovan memedovic

#memedovic

#memedovica

#pao sa stolice

#pao u sred emisije

#sportska prognoza