Kolekcija fotografija domaćih i stranih rok, pop, džez i bluz umetnica koje su ostavile traga poslednjih godina 😎

BEOGRAD: Izložba muzičkih fotografija Zvuk ženskog srca autorke Marine Pešić otvorena je juče na Međunarodni dan žena u Galeriji RTS kluba u zgradi Radio Beograda, uz prisustvo muzičarki-modela koje su na tim slikama: Maje Cvetković (grupa E-Play, Romane Slačale (bend Artan Lili), Tijane Sretković i Jelene Pudar (Neverne bebe) i Bisere Veletanlić.

Postavka u čast muzičarki trajaće do 20. marta. Predstavljena je u organizaciji Radio Beograda 202, izdavačke kuće Fidbox i same autorke, koja je prikazala svoju kolekciju fotografija domaćih i stranih rok, pop, džez i bluz umetnica koje su ostavile traga poslednjih godina.

Pešićeva je na specifičan način osetila i javnosti predstavila žensku energiju i emociju na koncertnoj sceni. Fotografije koje sada prezentuje uglavnom nisu viđene na njenim ranijim izlaganjima.

Marina Pešić je istakla:

Izložbu fotografija Zvuk ženskog srca posvećujem damama rok, bluz i džez scene i želim da im na ovaj način iskažem zahvalnost za svaki ton i energiju koju šalju sa bine. Kada vidim ove fotografije, vratim se na trenutak na određena mesta, čujem i doživljavam muziku koju volim. Nadam se da sam bar jednim delom uspela i drugima da prenesem tu magiju razmene energije i emocija, koju nam svaki koncert pruža.

Autor: redportal.rs

#Izložba

#Marina Pešić

#RTS klub

#Zvuk ženskog srca

#galerija