Glumac otvorio dušu o hitu koji je snimljen krajem 80-ih godina

Američki glumci i komičari Edi Marfi i Arsenio Hol su priznali da ih je studio Paramaunt pre 33 godine naterao da prime nekog belog glumca u ekipu koja je snimala Dolazak u Ameriku (1989). Oni su to rekli u emisiji Džimija Kimela, nakon što ih je on pitao na koji način je Lui Anderson završio u tom filmu.

- Volim Luija, ali mislim da smo bili prinuđeni da ga unajmimo tada. Bili smo prinuđeni da primimo nekog belca - rekao je Arsenio Hol na šta se Marfi nadovezao i potvrdio to.

IZVOR: YT / Jimmy Kimmel Live

- Ljudi iz Paramaunta su imali taj stav, pošto su celu glumačku ekipu činili crnci, a to je bio kraj 80-ih, da moraju da unajme i nekog belca. Ja sam bio iznenađen tad - rekao je Marfi.

Marfi je dodao i da je izbor pao na Luija jer je bio u tom trenutku najsmešniji belac kog su oni znali, a i voleli su ga privatno budući da su ga dobro znali.

Međutim, Arsenio Hol ima nešto drugačije sećanje, jer kako kaže, izbor nije zavisio samo od njihove volje.

- To je bilo zvanično zapravo. Dobio sam spisak sa tri imena glumaca koji su beli uz pitanje sa kojim od njih bismo najradije radili. Ja sam odabrao Luija - rekao je Hol.

Film Dolazak u Ameriku je postao veliki hit te 1989. godine, a u njemu su se pojavili mnogi poznati crni flumci, uključujući Džemsa Erla Džonsa (kog znamo kao Tulza Duma iz Konana i kao glas Darta Vejdera iz Zvezdanih ratova), Šari Hedli i Džona Amosa.

Ipak, Edi Marfi je pozvao publiku da pogleda i nov film jer je ponovo napravio odličnu ekipu u kojoj su, pored ostalih, Vesli Snajps, Trejsi Morgan, Lesli Džons, Kiki Lejn, ali i Bela Marfi, inače ćerka Edija Marfija.

Po trejleru koji smo do sad jedino mogli da vidimo, princ Akim je u međuvremenu postao kralj Zamunde, ali mora još jednom da se vrati u Kvins u Njujorku kako bi sredio neke stvari iz prošlosti.

Što se nas tiče, jedva čekamo.

Autor: redportal.rs

#dolazak u ameriku

#edi marfi

#komedija