Zbog glumicinih reči mnogi se nadaju da će biti snimljen još jedan film

Ljubitelji dogodovština Džima, Kevina, Oza, Finča i večno zabavnog Stiflera - pazite sad, novi film o ovoj veseloj družini, čije dogodovštine pratimo od kraja 90-ih godina prošlog veka će možda biti snimljen.

Novost je podelila glumica Tara Rid, koja nam je poznata iz ovih filmova kao Viki, Kevinova devojka u prvom filmu koja je rešila da će imati odnose s njim tek posle mature. Ona je ulogu ove devojke i kasnije žene ponovila i u Američkoj piti 2 i Američko okupljanje.

- O nastavku filma se govori dosta dugo. Svi bismo želeli da ga napravimo, ali videćemo šta će se desiti oko toga - rekla je glumica za magazin Closer.

Ona je prethodno rekla za Ok! magazine da su pregovori o novom filmu u serijalu odavno u toku, ali da postoje problemi u vezi rasporeda glumaca budući da je teško uklopiti celu ekipu da bude slobodna u istom periodu.

Glumica je takođe branila specifičan masni humor koji preovlađuje u ovom serijalu koji se u jednom trenutku našao na udaru hejtera na mreži, do te mere da su, po njenim rečima, neke od kolega bile uplašene da rade nastavke.

IZVOR: YT / Movieclips

- To su filmovi o uvrnutim tinejdžerima koji odrastaju, i to je to. Ti filmovi imaju dušu (srce), bez obzira na humor koji preovladava u njima - rekla je ona u intervjuu.

Tara je dodala da i dalje želi da osvoji Oskara i da zasluži zvezdu u Bulevaru slavnih u Holivudu, ali i da joj je žao što je javnost na nju tokom 2000-ih gledala kao na devojku za žurke, kao što su u to vreme bile Paris Hilton i Nikol Riči. Po njoj, zbog toga je njena karijera krenula u lošem smeru, ali se nada da će se stvari popraviti u budućnosti.

Da podsetimo, upravo u to vreme Tara je često viđana u društvu hrvatskog izvođača Petra Graša, ali su njih dvoje negirali da su u ikakvoj vezi. Šta je puna istina, valjda će se saznati jednog dana.

Autor: redportal.rs

#Američka pita

#Tara Rid

#film

#nastavak