Koji je zvaničan datum kada izlazi novi deo filma Pravne plavuše.

Jedna od najzanimljivijih stvari u vreme karantina su Zoom video pozivi poznatih. Zahvaljujući ovim Zoom pozivima, mnoge popularne ličnosti su napravile mini-okupljanja sa svojim kolegama sa kojima su radili na različitim filmovima.

Sinoć su se Riz VIterspun, Luk Vilson, Selma Bler, Dženifer Kolidž. Ali Larter, Holand Tejlor okupili na jednom ovakvom Zoom pozivu i prepričavali sve anegdote sa snimanja Pravne plavuše.

Foto: Printscreen YouTube/Reese Witherspoon x Hello Sunshine

- Od svih filmova koje sam snimala, Pravna plavuša se nekako uvek najviše spominje i mislim da je to zbog El Vuds. Ona je ta koja je inspirisala ljude da veruju u sebe. Svesna je sebe, ali uvek želi da vidi ono najbolje u drugim ljudima - izjavila je Riz Viterspun.

Glumica je ovom prilikom otkrila da je poznata scena Bend and snap trebala da bude muzička sekvenca, ali su odustali jer se nekako činilo čudno da samo ta scena bude kao mjuzikl.

Foto: Printscreen YouTube/Reese Witherspoon x Hello Sunshine

- Ja sam zapravo u filmu išla na koledž. Nisam završila koledž, ali sam završila Pravnu plavušu i svi smo se okupili i napravili zajedno ovaj film koji je inspirisao mnoge mlade ljude i to je pravi poklon - izjavila je Riz VIterspun.

Riz Viterspun i ostala glumačka ekipa će nas uskoro obradovati sa novim delom Pravne plavuše. Nakon što su se glumci okupili, MGM Studio je objavio da će se film naći u bioskopima u maju 2022. godine.

Pogledajte ceo snimak na sledećem link:

IZVOR: YT / Reese Witherspoon x Hello Sunshine

Autor: buzzfeed.com / redportal.rs