Zvezda globalnog Gangnam Style fenomena pokazao figuru na Instagramu

Izvođač sada već kultne pesme Gangnam Style koja je 2012. izazvala globalni potres u pop-muzici na svetskom nivou, južnokorejski pevač PSY, ovih dana je na svom profilu na Instagramu okačio video na kom pleše uz pesmu I am Not Cool, koju izvodi nova južnokorejska pop-zvezda Hjuna (HyunA).

To samo po sebi ne bi bilo ništa neobično, da nije lako uočljivo da je pevač čuvenog hita koji je pre 8 godina zaludeo planetu izgubio mnogo više kilograma nego što bi većina smatrala za normalnu meru.

Ovo nije promaklo njegovim pratiocima, kojih inače ima gotovo milion i po, ali ni Hjuni koja je u zabrinutom tonu prokomentarisala video rekavši da se nada da je zdrav.

PSY, odnosno Park Dže Sang (njegovo pravo ime) koji inače ima 43 godine, izvinio se svima što ih je zabrninuo uz komentar da će paziti na svoju liniju.

Ipak, neki od obožavalaca su mu pružili reči podrške uz reči da sad izgleda odlično.

Nevezano za ovu epizodu, u intervjuu koji je nedavno davao za medije. PSY je rekao kako nije imao nameru da postane internacionalna zvezda ni sa jednom pesmom, pa ni sam tom najpoznatijom.

- Da sam to radio namerno, znao bih kako to da ponovim, ali vidite, i posle svih ovih godina pričam samo o pesmi Gangham Style. Trenutno pokušavam da se vratim u vreme pre te pesme kako bih bio što spontaniji i prirodniji. Ja sam uvek sebe video kao južnokorejskog pevača, nisam imao nameru da napravim globalni hit - rekao je on za Bilbord kada su ga pitali kako je došlo do kreiranja te pesme.

Tokom 2019. godine PSY je otvorio svoju diskografsku kuću koja radi sa mnogim mladim umetnicima, uključujći i Hjunu, uz čiji je hit zaplesao.

View this post on Instagram

A post shared by PSY (@42psy42)

IZVOR: IG / @42psy42

Autor: redportal.rs

#gangam style

#gubljenje kilograma

#psy