Koko je bila osnivač jednog od najpoznatijih modnih brendova Šanel i gotovo šest decenija suvereno je vladala pariskom visokom modom 😎

Božidarac online vas pozivaju na onlajn predavanje Upoznajte Koko Šanel sa nama u sredu, 3. februara u 20 č. O poznatoj modnoj ikoni govoriće novinar i stilista Filip Maksimović.

Gabrijela Bonur Koko Šanel bila je francuska modna kreatorka čije modernističke misli, moda inspirisana muškom odećom i traganje za luksuznom jednostavnošću su je učinili važnom ličnošću u 20. veku mode. Bila je osnivač jednog od najpoznatijih modnih brendova Šanel i gotovo šest decenija suvereno je vladala pariskom visokom modom. 😎

IZVOR: YT / sethivarova

"Ormar" oslobođen ograničenja i suvišnosti, doteran muškim akcentima, stvorio je vizionarsku privlačnost koja je postala bezvremenska, a opet i divlje moderna. Biseri i dijamanti ležerno upareni sa ikoničnim parfemima stvorili su prepoznatljiv stil... Ova avangardna žena, pionirka čiji su životni stil i brojna gledišta iskovali vrednosti kuće koju je osnovala i dalje ostaje inspiracija za mnoge žene.

Koko Šanel je živela svoj život onako kako je sama nameravala. Sudbina da detinjstvo provede kao siroče ali kasniji uspesi ostvarene poslovne žene iznedrili su izvanredan karakter: odvažna, slobodna i ispred svog vremena. Verno prijateljstvo i strastvene ljubavne veze, kao i žeđ za kulturom, otkrićima i putovanjima pomogli su joj da oblikuje svoju ličnost.

Na predavanje se možete prijaviti besplatno putem linka bozidarac.rs.

Autor: bozidarac.rs / redportal.rs

#Božidarac

#Koko Šanel

#MODA

#Moda i stil

#Šanle