Zimski program koji će vas zagrejati 🤩

U susret snežnoj zimi, Muzej iluzija kao deo najbržeg rastućeg svetskog franšiznog lanca, pripremio je program koji će otopiti i najhladnije dane! Manifestacija pod nazivom Naša zima prija svima će se održati u periodu od 1. 2 .2021 - 31. 3. 2021. u Muzeju iluzija, Nušićeva 11, a uključivaće različite benefite i nove izazovne sadržaje.

Februar mesec je posvećen ljubavi pa će tako svi parovi koji posete originalno mesto za sastanke od Muzeja iluzija dobiti popuste na karte. Na Dan zaljubljenih su pripremljena dodatna iznenađenja i pogodnosti.

Tokom celog februara i marta, porodice očekuje uzbudljiva zima na mestu gde sve štima! Svakog petka u periodu od 18 č do 19 č biće organizovana čuvena Potraga za blagom gde će se takmičiti 2 porodice, a one najvisprenije očekuje finalno takmičenje krajem marta uz originalnu nagradu. Cena je posebno formirana za ovaj tip aktivnosti u muzeju.

Vikendima se nastavlja takmičarska atmosfera u periodu od 12 č do 16 č kada će porodice po ceni obilaska muzeja imati priliku da učestvuju u zabavnom interaktivnom kvizu na temu opšte informisanosti i sveta iluzija. Suprotnu stranu dodeljuje organizator, ali i porodica sama može pozvati drugu takmičarsku ekipu istog sastava.

Zbog predviđenog velikog interesovanja, organizacijskih potreba i epidemioloških mera za porodične programe su obavezne prijave unapred putem mejla: info@muzejiluzija.rs. 😀

Od 1.2.2021. do 31.3.2021. godine za sve ostale ljubitelje iluzija, sreda će biti najtopliji dan u nedelji! U periodu od 16 č do 20 č, po prvi put u Muzeju iluzija čeka vas Happy Hour sa 20% popusta na sve tipove karata kao i na određeni asortiman čuvenih didaktičkih igrica!

Autor: redportal.rs

#Muzej iluzija

#NAŠA ZIMA PRIJA SVIMA

#iluzija

#manifestacija

#muzej

#repertoar