Pojaviće se ukupno 13 nastavaka

U sve knjižare Delfi, Lagunine klubove čitalaca, na sajtove delfi.rs i laguna.rs, kao i na kioske, stiže Laku noć, Punpune 3, nastavak najpopularnije mange o odrastanju ☝🏻.

Treća manga u izdanju Lagune nastavlja ediciju StarWay, u okviru koje će se pojaviti ukupno 13 nastavaka.

Laku noć, Punpune je priča o odrastanju običnog klinca u gradu kao svakom drugom. Njegova porodica je disfunkcionalna, nije najbistriji ni najmarljiviji đak, i jedino što ga razlikuje od drugih jeste sposobnost da razgovara sa Bogom kada god to poželi 🙏🏻. Ipak, sve to će se promeniti kada u njegovo odeljenje dođe Aiko, a iz njegovog doma odu roditelji.

Srednja škola je komplikovano doba za sve mladiće, i Punpun, nažalost, nije izuzetak. Ljubav njegovog života izlazi sa Jagući-senpaijem 🤯, njegova majka se ne navikava na običan život nakon povratka iz bolnice, a ujak Juići je na prekretnici svoje burne prošlosti i sumorne budućnosti.

Inio Asano je svojim najintimnijim delom uspeo ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mlađa čitalačka publika) i postane manga van žanra, manga iz koje mladi upijaju i uče dok se stariji podsećaju i prihvataju.

Autor: redportal.rs

#Delfi

#Laguna

#REDbookish

#bookish

#knjiga

#manga