Dirljiva priča o mladoj novinarki i ostareloj divi velikog ekrana

Od autorke bestselera Dejzi Džouns i Šestorka Tejlor Dženkins Rid stiže nam Sedam muževa Evelin Hjugo, dirljiva priča o mladoj novinarki i ostareloj divi velikog ekrana umotana u raskošni glamur starog Holivuda 📗💥.

Povučena holivudska diva Evelin Hjugo konačno je spremna da kaže istinu o svom glamuroznom i skandaloznom životu. Za svog biografa odabire nepoznatu novinarku Monik Grant. Ovim izborom niko nije više iznenađen od same Monik. Zašto ona? Zašto sada 🤔🤔🤔? Muž ju je napustio, a njena nepostojeća karijera je na dodatnoj nizbrdici. Ipak, Monik odlučuje da ovu priliku maksimalno iskoristi.

Diva i novinarka se susreću u Evelininom luksuznom stanu i Monik očarano sluša glumicu dok priča. U mladosti Evelin nije prezala ni od čega da bi dobila ono što hoće, a prvenstveno je želela da pobegne od gladi, siromaštva i batina pijanog oca. Kad dospe do Holivuda, uvek će želeti više novca, više slave, više priznanja. Međutim, ispod te proračunate, ambiciozne maske krila se nesigurna devojčica na čijem spisku želja je ljubav uvek bila na prvom mestu. Iako je svi obožavaju, gotovo niko u njoj ne vidi ženu, već slavnu seks-bombu koju muškarci žele samo kao trofej.

Foto: Redportal.rs/Laguna

No kako se Evelinina priča bliži kraju tako će se njen život ukrštati sa Monikinim, a posledice bi mogle biti dalekosežne i tragične .😳

Sedam muževa Evelin Hjugo možete pronaći od četvrtka, 19. maja, u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari Delfi.rs, kao i na sajtu Laguna.rs.

Autor: redportal.rs

#Laguna

#Sedam muževa Evelin Hjugo

#Tejlor Dženkins Rid

#bookish

#knjige