Da li je vaš partner među njima?

Iako su mnogi mišljenja da stvari ne bi trebali generalisati praksa je pokazala da ova 3 znaka, kad je u pitanju bračni drug i nisu tako dobar izbor.

Rak

Rakove je moguće smestiti u dve grupe, i to, one koji vole svoju kuću, ali su naporni i kritičari, i oni koji su lenji. Takvi su najčešće žene iz koristi ili zbog položaja. Iako voli ženu i decu, nikada ničim do kraja neće biti zadovoljan i uvek će pronaći nešto što će u njemu izazvati kritiku ili žaljenje.

Škorpija

Škorpije ne podnose dominantne žene, staromodni su i vole pokazati ko je muško u kući. Ipak, obožava svoju ženu i decu i uspešan je na poslu, što mu omogućava da se uspešno brine za svoju porodicu. U dubini duše su njegovi osećaji za njih zaista plemeniti, iako nikad neće naučiti da ih izraze. Ako možete zadovoljiti sve njegove ogromne želje, u krevetu i izvan njega, mogli biste ostvariti uspešan brak.

Strelac

Ovaj tip muškarca zahteva mudru i taktičnu ženu, i to u većoj meri od drugih, jer on će primetiti njene greške. S ovim muškarcem nije teško živeti, ali zbog njegovog nedostatka osećanja, velikog nestrpljenja za bilo šta ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, njegova će žena biti primorana proširiti svoje horizonte kako bi s njim bila jednaka.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Strelac

#muž

#muževi

#rak

#znaci

#Škorpija