Za ovu okrepljujuću paštetu od jaja i senfa potrebno je nekoliko minuta

Paštete su vrlo jednostavni namazi za pravljenje, a ukoliko se prave prema domaćim receptima, ukus je fenomenalan.

Za ovu okrepljujuću paštetu od jaja i senfa potrebno je nekoliko minuta. Možete je koristiti kao prilog uz razna jela, mazati je na hleb za doručak ili za laganu večeru. Jedno je sigurno, nećete se pokajati...

Potrebno je:

5-6 tvrdo kuvanih jaja
100 g maslaca
1-2 kašike senfa
so

Priprema:

Prvo skuvajte jaja. Potrebno je da budu tvrdo kuvana. Ohlađena jaja zgnječite viljuškom. Zatim dodajte maslac i polako mešajte dok se maslac lepo ne sjedini s jajima. Preporučuje se da maslac ostavite neko vreme da omekša na sobnoj temparaturi. Posle toga dodajte senf, posolite po ukusu i sve dobro pomešajte.

Autor: nportal.rs