Torbica je bila u obliku peščanog sata⌛⏳

Južnoafrička pevačica Tyla je na sinoćnoj Met Gali oduševila sve izgledom i kreacijom. Naime, ona se pojavila u Balmain haljini prekrivenoj peskom uz koju je kombinovala torbicu u obliku peščanog sata, a na ramenu je takođe imala tragove peska.

Foto: Instagram.com/balmain

Ipak, haljina nije jednostavna za poneti, te je Tyla bila potrebna pomoć dok se penjala po stepenicama, a kasnije joj je 5 muškaraca nosilo deo haljine koji se vukao po podu. Na pitanje hoće li uopće moći da sedi u ovoj haljini, pevačica je kratko odgovorila:

- Koga briga, ljudi, slatka sam. 🤩🤩

IZVOR: X / @Variety

Tema ovogodišnje Met Gale bila je vrt vremena, a Tyla je ranije za Vogue objasnila da je njena haljina inspirisana peskom vremena. Balmainov kreativni direktor Olivier Rousteing izjavio je kako ga je oduševila ideja ove kreacije.

- Inspiracija za ovu kreaciju proizašla je iz želje za redefiniranjem granica i pretvaranjem prolaznog materijala u večno remek-delo. Ideja o oblikovanju odevnog predmeta od nečega prolaznog kao što je pesak zapalila je moju maštu i nisam mogao biti srećniji s krajnjim rezultatom - rekao je. 🧡

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Met Gala (@metgalaofficial_)

IZVOR: IG / metgalaofficial_

Autor: redportal.rs