Put do prave ljubavi često nije lak

Verujemo da ne postoji osoba koja nije imala greške kada je izbor ljubavnih partnera u pitanju, Ipak, nekim se to događa mnogo češće. Zašto je tako, pročitajte u nastavku:

Tražite savršenstvo

Skloni smo da maštamo i vizualizujemo mnoge stvari u životu, pa tako i partnera. Mnogi maštaju o njegovom fizičkom izgledu, boji očiju i građi, a drugi o njegovim osobinama i karakternim crtama. Često kada spojite ovo dvoje dobićete idealnog partnera. Pitanje je da li takva osoba postoji u realnosti?

Odnosi bez obaveza kao savremeni trend

Sve više postaju zastupljene veze bez obaveza, bilo koje odgovornosti, obećanja, predanosti i zakletvi. U užurbanom savremenom svetu i pojam ljubavi posmatra se iz više uglova nego ikada pre, a moguće je da ovi uspostavljeni trendovi odnosa bez obaveza mogu biti jedan od uzroka zašto niste pronašli srodnu dušu.

Foto: Pixabay.com

Tehnologija kao smetnja

Ako pogledate oko sebe u tržnim centrima, kafićima i gradskom prevozu, videćete brojne ljude koji većinu vremena provode gledajući u svoj mobilni telefon. Napredak tehnologije, društvene mreže i internet mogu biti sjajne i praktične alatke za život svakog pojedinca, ali ne smemo izostaviti i zaboraviti na moć tradicionalnog komuniciranja.

Loše veze

Prelazak iz jednog neosnovanog i toksičnog odnosa u drugi, samo radi bega od samoće, nije rešenje ni dobar put ka ljubavi.Umesto da idete iz jednog u drugi odnos i doživljavate nova razočaranja, posvetite se sebi. Kada sebi pružite nežnost, vrata ljubavi počinju polako da se otvaraju u vašem životu. Lako je. 😉

Autor: redportal.rs

#istina

#ljubav

#prava ljubav

#traženje