Selena potvrđuje da kada šminkom dominira ruž u nijansama crvene boje, nije potrebno mnogo da bi se postigao željeni glam rezultat

Istina je da karmin u ovom trenutku nije prva stvar koja nam pada na pamet. Obavezna upotreba maske učinila je da je lako i brzo (hteli mi to ili ne) zamenimo balzamom za usne. Naročito kada pričamo o crvenom ružu, naš um odlazi u stara dobra vremena kada smo izlazili i imali smo vrlo dobar razlog da nosimo smelu nijansu na usnama.

A negde ovde dolazi Selena Gomez, nosi svoj crveni karmin i tera nas da ga potražimo već u svojoj tašni.

Crveni karmin u kozmetičkoj liniji šminkeSelene Gomez vrhunski je #beautiinspo (zauvek)

View this post on Instagram

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

IZVOR: IG / @hungvanngo

Šminker Hung Vango podelio je na Instagramu fotografiju Selene Gomez, koja ima impresivnu šminku sa crvenim karminom. U stvari, njen izgled šminke rađen je proizvodima iz njene serije, Rare Beauty.

Rezultat je impresivan. I potvrđuje da kada šminkom dominira ruž u nijansama crvene boje, nije potrebno mnogo da bi se postigao željeni glam rezultat.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

IZVOR: IG / @selenagomez

Šminka Selena Gomez vrhunska je klasika svih vremena. Topla nijansa u prirodnoj nijansi na kapcima, mnoštvo slojeva maskare, začešljane obrve za ultra svežu estetiku i breskvasta nijansa u rumenilu. Ali ovaj ruž za usne u najvremenoj nijansi crvene je neodoljiv. Kao i Selena.

Autor: redportal.rs

#karmin

#selena gomez