Broj partnera sa kojima ste bili je na prvom mestu ove liste! 😅

U svakom odnosu, bilo da je on ljubavni, prijateljski ili rodbinski postoje neke tajne i nešto što ne treba da se zna. Tajne ne moraju uvek biti loše i nepoželjne, već naprotiv, nekada su poželjne kako bi održale miran i skladan odnos. Te tajne ili stvari koje vaš partner ne treba da zna možemo nazvati i belim lažima, a u nastavku teksta otkrivamo vam šta bi ipak trebalo da zadržite samo za sebe!

1. Broj partnera sa kojima ste bili

Ono što je bilo u prošlosti treba i da ostane u prošlosti kako ne bi narušilo ono što sa nekim imate u sadašnjosti. Zbog toga je najbolje da broj partnera sa kojima ste bili ipak zadržite samo za sebe. Ukoliko odgovorite na ovo pitanje svom parteru, taj odgovor može dovesti do svađe ili stvaranja drugačije slike vas u očima osobe sa kojom ste. Partner vas može početi gledati manje vrednim ukoliko smatra da je broj partnera koje ste imali pre njega prevelik.

Foto: Unsplash.com

2. Šifru od telefona i društvenih mreža

Poverenje je ključ svake zdrave i dugovečne veze. Ukoliko nema poverenja između partnera, ona nema ni prave ljubavi. Tako da, ukoliko vam partner traži šifru od mobilnog telefona ili društvenih mreža, moguće je da sumnja u sebe ili u vaš odnos, a to je znak da nešto nije u redu.

3. Mišljenje o njegovim roditeljima i prijateljima

Ono što vaš partner takođe ne treba u potpunosti da zna jeste mišljenje o njegovim roditeljima i prijateljima, pogotovo ukoliko se nalazite na početku veze. Ukoliko vam se ljudi iz njegovog okruženja ne dopadaju, nemojte biti previše otvoreni i sve to izneti njemu u lice. Vašem partneru neće biti prijatno, a ukoliko ga naterate da bira između vas i njemu bliskih ljudi, šta god da izabere, narušiće mir koji više nikada neće biti uspostavljen ukoliko ostanete zajedno. Zbog toga budite oprezni i birajte reči kojima opisujete njegove najbliže.

Foto: Pexels.com

4. Da vam se neko udvarao

Ukoliko mislite da ćete partnera još više približiti sebi i naterati ga da vam bude veran ukoliko mu kažete da vam se sinoć tokom provoda sa društvom udvarao neko, varate se! Na taj način ćete partnera samo učiniti ljubomornim, nesigurnim i dovešćete ga do toga da počne da sumnja u vas. Zbog toga dogodovštine iz izlazaka prepričavajte u društvu prijatelja, a ne partnera!

Autor: redportal.rs

#lista

#ne treba da zna

#partner

#tajna

#veza