Jednostavni signali pokazuju mnogo toga 💥

Iako je stanje zaljubljenosti najlepše na svetu, isto tako zna biti i zastrašujuće jer se moramo suočiti s količinom snažnih emocija s kojom dolazi i velika količina straha da se ta ljubavna idila ne pokvari. Milion pitanja postavljamo sebi kada se upustimo u nešto novo, jer nismo sigurni šta o tome misli druga strana i da li je ova veza vredna ulaganja vremena, truda i emocija. Žene najčešće brine jedno: Da li je zaista veran ili možda prikriva svoja prava osećanja?

Ovo je 5 znakova koji ukazuju da ne treba brinuti - ON JE OZBILJAN KADA STE VI U PITANJU:

1. Želi da sa vama radi BAŠ SVE

Ne, ovde se ne radi samo o seksu. On želi da sa njim idete na ručak, u pozorište, da budete viđeni među svetom. Zanimaju ga i vaši hobiji i želi da svaki slobodan trenutak posveti vama i da kvalitetno provedete vreme van postelje.

2. Priznaje kada ste u pravu

Nije mu problem da sa osmehom na licu prizna da je pogrešio i da je njegova lepša polovina ipak bila u pravu.

Foto: Unsplash.com

3. Uvek je iskren i uliva poverenje

Verujete mu potpuno i znate da ćete od njega uvek dobiti iskren odgovor koje god pitanje da mu postavite. Poverenje u vezi je najvažnije.

4. Želi da vas upozna sa svojim prijateljima i da upozna vaše

Ovo je siguran pokazatelj da sa vama misli ozbiljno. Ako sam predloži da vas upozna sa najboljim drugovima i stalno im priča o vama, onda je sigurno da je zaljubljen. Takođe, ako želi da odete na večeru sa vašim drugaricama i pomno sluša ženske priče, onda blago vama!

Foto: Unsplash.com

5. Želi da mu se poveravate i da razgovarate o problemima

Konstantno pokazuje da mu je stalo do vas i primećuje kada niste baš okej. Želi da sazna šta vas to muči, da vam pomogne i da vam da savet. Nije mu dosadno da sluša priče za koje vi mislite da su možda dosadne i nebitne. Svaki vaš problem je vredan njegove pažnje i razgovora, ma koliko sitan bio. Tako vam pokazuje da mu je stalo i da je u vezi najvažnija podrška partnera i da se ne dešavaju uvek nužno lepe stvari.

Autor: redportal.rs

#emocije

#muškarac

#odnosi

#ozbiljna veza

#parovi

#znaci

#žena