Ne brinite, nisu nikakve vratolomije u pitanju 😅

Poglavlju o orgazmu nema kraja i nikada nećemo prestati da razgovaramo o njemu. Kako možemo poboljšati svoj ljubavni život kako bismo uvek imali zagarantovani orgazam? Odgovora je mnogo i ne odnose se isto na sve.

Ovog puta nije reč ni o čemu komplikovanom ili teškom. Nećemo se pozivati na vratolomije ili razgovore i komunikaciju sa vašim partnerom. Ovo je jednostavna tehnika disanja.

Foto: Unsplash.com

Veza dah-orgazam - Dišete jer nemate drugog izbora. I to potpuno nesvesno. Ali postoji svestan način da se to uradi i to može učiniti čuda u vašem orgazmu. - Sledeći put kada budete imali seks, isprobajte sledeću tehniku. 4 puta udisanje i 4 puta izdah. Tajna je u tome da to radite od početka. Iz preliminarnog. Dok duboko dišete, zamislite da se energija prebacuje iz vašeg srca u srce vašeg partnera - podstiče holistički pristup seksualnom treneru Kim Anami.

Foto: Unsplash.com

Šta se dešava u telu (sa ovom tehnikom disanja) - Anami nam objašnjava da svesno disanje pospešuje cirkulaciju krvi u genitalijama, a seksualna energija više cirkuliše telom. Obavestite svog partnera tako da bude podjednako ugodno za oboje. I ne samo to. Ova tehnika daje veću izdržljivost muškarcu.

Zbogom stresu - Da li prolazite kroz fazu u kojoj seks nije prioritet i nemate motivaciju? Ova tehnika vas može dovesti u raspoloženje jer vam pomaže da eliminišete stres i razbistrite misli. Dakle, korist je dvostruka.

Autor: redportal.rs

#orgazam

#orgazmi

#seks

#sex