Ono kad je Dunja bila pevačica 😅

Influenserka Dunja Jovanić je neko čije vam ime prvo padne na pamet kada se pomene influens, Instagram, Jutjub, kozmetika, mejkap tutorijali i garderoba. Dunja dominira u svim ovim kategorijama, ali postoji još jedna stvar u kojoj se Dunja oprobala i koja je njena velika ljubav.

IZVOR: YT / smediastars

Pre više od deceniju Dunja je učestvovala na takmičenju pod nazivom Stars. U to vreme bila je još uvek student i nije se bavila ni modom ni šminkom, njeno primarno interesovanje bila je muzika. Kako bi se oprobala u profesionalnom pevanju, ona se prijavila za ovo takmičenje koje je trebalo da je vine u zvezde. Izjavila je da želi da je ljudi pamte po glasu, a ne po stasu, što danas baš i nije slučaj. 😅 Najveća podrška bile su joj najbolje drugarice, a najviše se radovala pohvali njene tada omiljene joj pevačice, Aleksandre Radović. Upravo sa njenom pesmom Život vrati mi, Dunja se predstavila publici.

Stajling joj nije bio ni nalik na one na kakve smo danas navikli, jer je Dunja tek razvijala svoj modni ukus. Tada nije ni slutila po čemu će zapravo biti prepoznatljiva. Navikli smo da u njenim videima naiđemo i na muzičke sekvence, pogotovu kada se nađe u društvu Sare Jo. Pogledajte u videu iznad kako Dunja zvuči kad je PEVALJKA! ☝

Autor: redportal.rs

#Aleksandra Radović

#Stars

#dunja jovanić

#muzičko takmičenje

#Život vrati mi