Za njih ne važi pravilo da pametniji popušta 🤣

Oni lako ne odustaju iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagođavanja i kompromisa. Ali ovi znakovi veruju da pravljenje kompromisa znači gubitak kontrole u odnosima, piše magazin.novosti.rs.

Bikovi mogu biti prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako on to želi. Često unapred nepokolebljivo ulaze u situacije. NJihova tvrdoglavost obično prouzrokuje prekid komunikacije s partnerom.

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rešavanja situacija, a protivljenje tim načinima može učiniti da se osećaju manje zadovoljnim.

Lavovima je zapravo teško da daju prednost tuđim potrebama ispred sopstvenih. Čvrsto veruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpije maju tendenciju da se drže svojih odluka ko pijan plota, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posledica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Oni su nepokolebljivi i ne petljaju s menjanjem svojih ideala i procesa razmišljanja ni za koga.

Kao postojan horoskopski znak, Vodolija sigurno može biti tvrdoglava. Veruju da je to što ostaju čvrsti ono što ih čini jačim i dominantnijim u vezama, a na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promene svoj pristup, oni takođe deluju hladno i arogantno u odnosima, prenosi Pinkvilla.

Autor: magazin.novosti.rs