Nekim horoskopskim znacima ne vredi govoriti da je najbolja osveta oprostiti i preći preko nepravde koja im je učinjena. Oni veruju u poslovicu ,,Oko za oko, zub za zub”.

Pojedini odmah uzvraćaju, dok drugi smireno pretrpe udarac, a onda poput anakonde čekaju svoj trenutak, kada će napasti. Mogu proći dani, čak i godine, ali oni ne zaboravljaju na svoju osvetu. I baš kad je njihov neprijatelj pomislio da je sve zaboravljeno, oni kreću u napad, pri tom naplaćujući svu pretpljenu patnju, i to sa kamatom.

Ovan – odmah izaziva na dvoboj

On ne čeka ni trena. Ako ste ga nešto uvredili ili kada sazna da mu potencijalni neprijatelj radi o glavi, on iste sekunde prekida sve što radi i kreće u napad! Svom silinom i svim raspoloživim oružjem. Nije bitno da li sam ide u bitku ili je iza njega jaka armija.

Impulsivnost je odlika ovog horoskopskog znaka, tako da i ne čudi što je odmah spreman na osvetu.

Škorpija – osveta je jelo koje se služi hladno

Sasvim suprotno od Ovna, povređena Škorpija će vam samo uputiti ubistven pogled. Njihovi neprijatelji na taj način mogu da naslute da im se ne piše dobro.

Ona se ne tuče i ne prosipa gomilu uvreda. Okreće se i odlazi. I kada neprijatelj potpuno zaboravi na incident koji je napravio, kada pomisli da je najbezbedniji, baš u tom trenutku Škorpija kreće u napad. U stanju je da napakosti na najgori mogući način. Njena osveta boli više od Ovnovih pesnica.

Škorpija se sveti tako što gađa na ugled, onemogućava neprijatelju da ostvari bitne ciljeve, a najviše voli da unizi onog koji ju je povredio i da ga gleda kako na kolenima moli za milost.

Lav – dugo pamti svoje rane i surovo se sveti

Lav je zodijački znak koga najviše zaboli kada mu se nanese nepravda. Pogotovo ako povredite njegov ego ili mu ukaljate ugled. To nikako ne zaboravlja.

Jasno ćete videti da se ljuti na vas. Prolaziće pored vas kao da ne postojite, neće vam se obraćati, niti će vas pogledati. Međutim to nije sve.

Koristiće svaku moguću priliku da se osveti. Ogovaraće vas kod drugih, možda i smišljati neistine o vama. Lav je neprijatelj kojeg ćete imati do kraja života. Šta god da vam uradi, koliko god da se osveti, ništa nikada neće biti dovoljno.

Autor: Pink

#Horoskop

#Lav

#Ovan

#osveta

#Škorpija