Izdaju ih njihovi izrazi lica i vi ih odmah provalite 🤐🤭

Nisu sve laži loše. Ponekad to morate učiniti kako ne biste povredili osećanja onoga koga volite. Bele, nevine laži nekada su čak neophodne. Ali ne mogu svi to da urade. Postoje 3 specifična znaka koja ne mogu da podnesu laž i čini im se.

Svaki od njih je komplikovan iz različitih razloga, ali rezultat je isti. Izdaju ih njihovi izrazi lica i vi ih odmah provalite. Ako ništa drugo, znate da oni uvek govore istinu.

Ovan - Nije vrlo teško provaliti kada Ovan slaže. Spontani i impulzivni znak koji ne funkcioniše tako dobro sa logikom i nije poznat po strpljenju. Za laž je potrebno vreme i plan za konstruisanje, a Ovan radije troši energiju na stvari koje voli.

Foto: Unsplash.com

Rak - Dramski kralj zodijaka može da poludi od tenzija i drama, ali mrzi laži. I upravo zato što je toliko logoreičan i izražajan, videćete mu to u licu kad pokuša da sakrije istinu. Vrlo je verovatno da će krenuti sa vapajima od intenziteta trenutka. Pritisnite malo Raka i on će se izviniti za izgovorenu laž, pre nego što uopšte dođe do toga da je izgovori.

Devica - Racionalna i perfekcionistička Devica nije u stanju da laže, ne zato što ne želi, već zato što ne može. Organizovaće složeni plan sa početkom, sredinom i krajem, ali će se u tom procesu nikako neće miriti sa sobom što nije baš vešt u primeni te laži. Naljutiće se, odustati i otići. Od te sopstvene frustre, može se čak i izvikati na vas.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#horoskopski znaci

#laž