Praznici nam stižu! ✨

Novogodišnja euforija uveliko je zahvatila sve, a ukoliko još uvek niste okitili svoj dom, vreme je da to i učinite. Kako će se većina nas za doček naći u svojim domovima, a ne u restoranima, klubovima, trgovima i slično, dovoljan je razlog da se još više potrudimo oko kićenja. U nastavku teksta dajemo vam nekoliko predloga kojima možete ulepšati svoju kuću ili stan.

Pored jelke, koja se ubraja u obaveznu novogodišnju dekoraciju, pustite mašti na volju i napravite male novogodišnje ikebane kojima ćete ukrasiti sto za kafu ili police u dnevnoj sobi.

Biće vam potrebna grana jelke, prirodne ili veštačke, ukrasna sveća, nekoliko mašnica ili kugli. Granu jelke uvijte u krug, pričvrstite ukrasnom trakom ili mašnom i dodajte ukrase. 🎄

Foto: Pixabay.com

Ukoliko ne želite glomazne ikebane, kao idealna i svedena novogodišnja dekoracija mogu poslužiti i obične bele sveće, kao na slici ispod.

Foto: Unsplash.com

Poželjno je da se praznična trpeza razlikuje od svakodnevnog ručka, zbog toga vam predlažemo da na novogodišnjoj večeri, odnosno stolu, budu zastupljene boje poput crvene i zlatne, a u tanjir možete ubaciti i po jednu kuglu koja će dodatno doprineti stvaranju novogodišnje čarolije.

Foto: Pixabay.com

Prazan prostor ispod jelke možete popuniti "lažnim" poklonima, tako što ćete prazne kutije uviti u ukrasni papir i dodati mašne. Svaka jelka će lepše izgledati kada se ispod nje nalazi dosta poklona.

Foto: Pixabay.com

Autor: redportal.rs

#Nova Godina

#ideje

#novogodišnja dekoracija

#predlozi