Ko voli vezivanje, a ko prljave razgovore? 🔒

Čak i ako mislite da nemate nikakav fetiš i da ne volite nikakve eksperimente u seksu, postoji šansa da zapravo samo niste svesni svojih želja i fantazija. Kada je u pitanju orgazam, naš mozak često igra glavnu ulogu.

Iako su neke maštarije, poput seksanja na romantičnom ili neočekivanom mestu, prilično česte, druge dolaze sasvim slučajno ili iz najdubljih delova naše mašte. To može uključivati vezivanje, seksi predigru, maženje ili prljave razgovore. Kakva god da je vaša seksualna fantazija, ona verovatno nije tako neobična kao što možda mislite. Evo šta je nekoliko devojaka izjavilo za Kosmopoliten:

- Moja najluđa seksualna fantazija je da u mene prodiru i oralno i analno/vaginalno više partnera istovremeno i to na javnom mestu. Bila sam sa 2 trans devojke. Egzibicionista sam i voajer, pa me uvek oduševljavala ideja da me ljudi gledaju kako se predajem, a i sama sam trans lezbejka, pa naravno da to mora biti prokleto blizu sramotnog, grešnog susreta. To bi moglo biti u parku ili u Eplbiju, svejedno je - izjavila je Hejzel.

Foto: Unsplash.com/Dainis Graveris

- Moja fantazija bi bila scenario uloge nastavnik/učenik. Volim da se smenjujem između 2 uloge i mislim da je to jako seksi, jer ima toliko prostora za kreativnost. Možete obući slatke kostime i glumiti različite scenarije. Takođe je zabavno uključiti BDSM aspekte - rekla je Ema.

- Moja najluđa fantazija uključuje istovremeno dominiaciju nad muškarcem i nad ženom u scenariju "rogonje". Volim da razmišljam o ponižavanju muškarca iznova i iznova. Razmišljam o vezivanju momaka i zavođenju njihovih devojaka. Utoliko bolje ako i on bolesno uživa u ovome - bila je iskrena Ešli.

Foto: Unsplash.com/ Artem Labunsky

Autor: redportal.rs

#seks

#seks fantazije

#ženske fantazije