Tvrde astrolozi! ☝🏻

Tri horoskopska znaka mogu da očekuju nezaboravan avgust, tvrde astrolozi. Neko će se ponovo sresti sa starom ljubavi, a neko će završiti u ljubavnom trouglu. U svakom slučaju, njima će leto biti veoma uzbudljivo, piše Magazin Novosti.

OVAN

Ovog leta, vi ste zvezda! Na kraju krajeva, Jupiter će se kretati kroz vašu prvu kuću i doneće vam samopouzdanje. A kada se osećate samopouzdano, takođe se osećate kao da ste u dodiru sa vašim pravim ja. A kada se to dešava, privlačite ljubavnike 💕. To naravno može da vam donese i niz problema, ako ste u stabilnoj vezi.

Ovog leta mnogi muškarci će biti zainteresovani za vas, pa je u takvoj situaciji vrlo moguće da se nađete u ljubavnom trouglu.

LAV

Lavovi će moći da biraju ovog leta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika. Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi 🤩!

Prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas, pa će vas saletati. Jupiter će doneti toliko lepote u vašu avanturističku devetu kuću, što bi moglo da dovede do poznanstva sa nekim u koga *nikada* ne biste očekivali da se zaljubite.

VAGA

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi, očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život.

S obzirom na to da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak iako niste ekstremno “zagrejani” za tu osobu. Ne zaboravite da vam je sada data prilika da manifestujete vezu kakvu ste oduvek želeli. Privlačite ljude kao magnet i potrebno je samo da to osvestite. Svako na koga pomislite biće vaš 🤩.

Autor: magazin.novosti.rs

#Zodijak

#avgust

#horoskopski znak