Neodoljive 😍

Žene rođene u znaku Lava, Jarca ili Raka ima najbolje predispozicije za dug i srećan zajednički život sa svojim partnerom.

LAV

Ljubav jedne lavice može da izgleda malo drugačije, ali kada zaista istinski vole, njhova ljubav je prava oaza sigurnosti i romatike. Bezuslovna ljubav i posvećenost je u punom sjaju kod njih, a isto očekuju i od svog partnera. Bori se i štiti svoju porodicu od svega lošeg što im naiđe na putu.

JARAC

Iako vam možda na privi pogled deluje jako hladno, i niste mogli da je zamislite nju u bračnim vodama, istina je da ona jedva čeka da započne to poglavlje u životu i skroz se prepusti. Važe za osobe od organizacije i pored nje nećete imati potrebu da se zauzmete za nešto ili sami osmišljate, jer je ona sve to već mesecima unapred uradila. Analitična je i pre svakog koraka, sve dobro ispita. Požrtvovane i posvećene su kada je posao u pitanju, a isto možete očekivati u braku sa njom.

RAK

Kada uplovi u brak, to je postane apsolutni prioritet. Pružiće vam beskonačnu ljubav i stvoriti stabilne temelje za porodicu. Sve što ona želi je sigurnost, pa će tako biti u stanju sve da uradi za svoje najbliže. Kada dobiju decu, ceo svoj svet se okreće ka njima i postaju joj centar sveta.

Autor: Pink.rs

#Horoskop

#Jarac

#Lav

#rak

#žena