Moli Spok iz Los Anđelesa (SAD) je majka sa neobičnim zanimanjem

Mnogi zaposleni u uslužnim delatnostima su tokom 2020. godine ostali bez posla, što je nažalost postala globalna pojava, a nje nisu bili pošteđeni ni građani SAD, koji su tokom leta bili najteže pogođeni ovim virusom. Jedna od onih koji su ostali bez posla je i 32-godišnja žiteljka Los Anđelesa Moli Spok, koja je radila kao konobarica u ovom gradu.

Ipak, gubitak posla je nije obeshrabrio, jer se i ranije pokazala kao prilično neobična osoba koja je znala da se nosi sa svakakvim neprijatnostima. Naime, Moli se i ranije pojavljivala u medijima, i to kao nudista i instruktor joge. Sada je, međutim, postala seks-trener i kaže da joj ide sasvim dobro.

Odrasla sam sa osećajem velike lične slobode, tako da sam uvek mrzela odeću ili neki veštački materijal na svojoj koži - rekla je Spokova, objašnjavajući da su je najviše nervirale etikete (što je donekle razumljivo).

Moli je još 2009. na odmoru u Palm Springsu započela neobičnu praksu, da bude gola sve vreme, tako da je ručala, igrala tenis i šetala se kao od majke rođena. Istina, negativnih reakcija ostalih posetilaca hotela nije bilo previše.

Možda bi sve to bilo relativno normalno, da Spokova nema trogodišnju ćerku, koja ipak više voli da bude obučena veći deo vremena.

Moja ćerka nema osećaj za naturalizam još uvek, što je smešno budući da sam u kući uglavnom gola dok sam s njom. Ona je ipak kao ostale devojčice, koja voli da se oblači i šminka, što je skroz u redu. Ja ipak više volim da ne stavljam ništa ni na lice niti da išta nosim - dodala je ona.

Spokova veruje da naturalizam može biti u isto vreme i oslobađajući i zastrašujuć, ali da je komšiluk u potpunosti razume i da se niko ne buni, dok i pored sve pažnje koju dobija nema negativnih reakcija.

Osećam da starim. Grudi mi nisu čvrste kao ranije, stomak takođe, svake godine dobijem par novih bora, ali se sve bolje osećam u svom telu i pored toga. Kao tinejdžerka sam bila nesigurna, ali više se ne brinem oko toga kao ranije - zaključila je Moli.

Moli trenutno radi kao seks-trener i joga instruktor, koristeći posebne vrste terapija dodirom, odnosno usluge maženja, koje uključuje preplitanje ruku i nogu sa klijentima. Njenom partneru Luisu to izgleda ne smeta, ali, ruku na srce, ona mu je na samom početku veze rekla kakva je inače, što je on prihvatio.

Kako izgleda život ove neobične mame, možete pogledati u priloženim slikama dole, sa njenog Fejsbuk profila. Mi samo možemo da konstatujemo da je ceo život zaista izgledala prelepo. Da li zbog nudizma, nismo sigurni. 😊

IZVOR: FB / @mollyspock

IZVOR: FB / @mollyspock

IZVOR: FB / @mollyspock

IZVOR: FB / @mollyspock

IZVOR: FB / @mollyspock

Autor: redportal.rs

#koronavirus

#moli spok

#seks-trener