Sve što treba da znate pre nego što donesete odluku!

Bar jednom u životu ste se zapitali da li da ošišate svoje šiške. Iako nekima to možda ne zvuči kao velika stvar, šišanje šiški je prilično važna odluka za većinu.

To može biti najbolja stvar koju ste ikada uradili, kao i najveća greška. Izdvojili smo za vas neke stvari koje bi trebalo uzeti u obzir pre nego što donesete odluku.

Foto: Unsplash.com

Šiške zahtevaju održavanje. Pre svega potrebno ih je stilizovati. Budite spremne da odvojite vreme kako bi vam frizura izgledala uredno i lepo.

Rastu brže nego što očekujete. Planirajte da skraćujete vaše šike svake 2-3 nedelje kako ne biste završili sa šnalicama u kosi.

Nikako ne secite svoje šiške sami. Koliko god ovo bilo primamljivo i delovalo vam lako, verujte da nije! Za šiške se koristi posebna tehnika i profesionalac će uraditi to mnogo bolje od vas.

Prirodno kovrdžava kosa je poteškoća. Biće vam potrebno duplo više truda i vremena za stilizovanje i održavanje vaše frizure.

Skratiti šiške nije problem. Pustiti ih da izrastu JESTE! Iako je neverovatno svedočiti koliko brzo rastu (sudeći po količini skraćivanja koja vam je potrebna da biste ih održavali), ironično, izrastanje šiški u potpunosti može izgledati kao najsporiji proces na Zemlji. 😂

Ako vam stvari koje smo naveli u tekstu ne predstavljaju problem i odlučite se da poslušate svoj instinkt i posetite frizera, u videu ispod možete videti 5 načina kako da stilizujete svoje šiške kod kuće. 👇

IZVOR: YT / @LuxyHair

Autor: redportal.rs

#šiške