Jedan par košta 34.61 $🤑

Japanski proizvođač donjeg veša Wacoal nedavno je lansirao liniju čipkanih bokserica za muškarce.

Čipkano donje rublje ne zvuči kao muževna stvar, ali u novembru prošle godine pomenuta kompanija je testirala novi proizvod Lace Boker na japanskoj platformi za Makuake. Kompanija je znala da je na pravom putu kada je njen proizvod za 1.090 odsto srušio svoj skromni cilj grupnog finansiranja od 300.000 jena (2.627,87 dolara), zaradivši oko 3,27 miliona jena (28.578,92 dolara). Lace Boker je krenuo direktno u komercijalnu proizvodnju, a sada Wacoal nudi čitavu liniju koja se sastoji od 7 boja.

Wacoal je modifikovao tkaninu kako bi je prolagodio muškarcima, čineći je jačom i rastegljivom. Za čipkaste bokserice se kaže da imaju istu izdržljivost kao i obične Wacoal muške bokserice.

Foto: Wacoal/Skrinšot

U opisu ovog proizvoda stoji da su čipkaste bokserice lepe na izgled i funkcionalne, obezbeđujući poboljšanu prozračnost, uz providnost materijala koji povećava protok vazduha.

Pažljivo oblikovan prednji deo čipkanog donjeg veša je dizajniran da čvrsto pričvrsti penis, čineći veš udobnim za dugotrajno nošenje.

Šta mislite da li će se ženama dopasti čipkane bokserice koje viri ispod pantalona?

Foto: Wacoal/Skrinšot

Čipkaste bokserice su dostupne u Wacoal onlajn prodavnici i na Amazonu, za 34,61 dolara po paru. Inače, čipka je veoma popularna u Japanu.

IZVOR: YT / ABEMAニュース【公式】

Autor: redportal.rs

#muški čipkani veš

#veš

#čipka

#čipkani veš za muškarci