Oporavak u punom smislu te reči 👨🏻‍⚕️👇🏻

Možda zvuči neverovatno ali 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka prepustili su se strastima u prostorijama KBC-a Sestre Milosrdnice kada ih je na delu uhvatila medicinska sestra. 😅😅

Nakon što ih je uhvatila potpuno gole, par je počeo da vređa medicinsku sestru jer ih je upozorila da mogu da budu izbačeni sa odeljenja.

Povodom ove situacije morala je da interveniše i policija, prenosi Jutarnji list.

Pacijent je naime izvređao doktorku koja je došla na poziv medicinske sestre.

- Bićeš kriva kada budem morao da provedem 19 meseci u zatvoru, pamtićeš me kao, kučko. Tužiću te! - Priključila mu se i "partnerka".

Oni su privedeni u policijsku stanicu, a sud ih je kaznio sa po 600 kuna i naložio im da plate po 200 kuna sudskih troškova.

Medicinska sestra je svedočila na sudu i ispričala šta se dogodilo tog dana.

- Bilo je to prošle godine. Bili su potpuno goli. Rekla sam im da je to u bolnici zabranjeno jer krše kodeks i da će biti disciplinski kažnjeni. Počeli su da se žale i da viču. Oboje su bili izuzetno agresivni. Celo odeljenje je čulo buku pa su se ostali pacijenti uznemirili. Pozvali smo obezbeđenje, a potom i policiju, sa kojom su napustili bolnicu - rekla je ona.

Svedočila je doktorka koju je medicinska sestra pozvala da pomogne.

- Uzela sam njihove anamneze. Videla sam da su došli na lečenje 2 dana pre toga. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. Bili su izuzetno agresivni, oboje su me vređali - rekla je doktorka.

Autor: redportal.rs / Pink.rs

#bolnica

#medicinska sestra

#pacijenti

#policija

#seks

#sud

#zagreb