Uveče tog istog dana ja i Z. smo evocirali proživljeno. Njen muž je kao i uvek bio u klubu, a mi smo se predavali svežim uspomenama...

(...) Uveče tog istog dana ja i Z. smo evocirali proživljeno. Njen muž je kao i uvek bio u klubu, a mi smo se predavali svežim uspomenama, rasplamsavajući osećanja i grleći jedno drugo.

Z. nije podnosila golicanje, ali kad je u sebe primila tri kur*ca, golicanje peta bilo je prigušeno drugim čulima i predstavljalo dodatni sastojak živopisnoj slici našeg koitiranja.

Seme izliveno u njenu zadnjicu na nju je delovalo poput klistira i ona se još jednom divila blagotvornom dejstvu ljubavi, koje se tako slatko oslobađa iz zatvora.

Uveravala me je kako može da prati kretanje svakog ku*rca: da oseti približavanje kraja kod jednog, dok drugi tek počinje da zaliva njenu utrobu, a treći tek omekšava, ispuštajući poslednju kap. I mada su ti vrhunci jedni od drugih odvojeni tek delićima sekunde, ta se magnovenja kod nje rastežu do beskonačnosti. Upravo zato joj je bilo potrebno da se krećemo u istom ritmu. jer je u protivnom gubila osećaj jedninstva.

Odlomak iz TaJnog dnevnika A. S. Puškina

Autor: redportal.rs

#Aleksandar Puškin

#Tajni dnevnik Puškina

#analni seks

#seks