Dobro obratite pažnju! 📢

Ponekad je baš pre seksa poželjno uskočiti u kupatilo da se osvežite. Možda da biste stavili dezodorans, proverili imate li šta između zuba ili samo da urinirate, šta god vama pomaže da se bolje i sigurnije osećate. Ali šta je sa stvarima koje ne bi trebalo da radite pre seksa?

1. Depilacija prepona i intimne regije - Ako niste stigli da se izdepilirate na vreme, nemojte to raditi ni neposredno pre seksa. Partner najverovatnije neće ni primetiti dlačice, ali sigurno hoće ako počnete da se češete. Zbog znojenja i trenja, osetljiva koža intimne regije može početi da vas svrbi i pecka, a to će odvući pažnju sa važnijih stvari. Iz istog razloga (iritacije), izbegavajte kozmetičke proizvode koji jako mirišu. Ako zbog nelagodnosti ne možete da se opustite, od užitka neće biti ništa.

Foto: Unsplash.com/@wevibe

2. Uzimanje lekova protiv alergija - Lekovi protiv alergije ne samo što smanjuju sekret u nosu, već isušuju i sluzokožu intimne regije. Kao posledica toga, vagina može biti suva, a seks bolan. Da biste to izbegli, lek nemojte piti neposredno pre seksa. Ako ste već napravili grešku, situaciju možete (delimično) popraviti korišćenjem lubrikanta

3. Nemojte brinuti o svojim "nesavršenostima" - Kako vam sva odeća pada na pod, može biti teško da se oduprete mislima o izgledu svog golog tela. Važno je da što više ignorišete svoje negativne misli. Zaboravite na svoje fizičke "nesavršenosti" i usredsredite se na sve pozitivne stvari koje se dešavaju oko vas. (Na primer, činjenica da ćete imati seks?!!!!.) Možda će biti teško, ali kao rezultat toga imaćete mnogo više zabave.

4. BEZ PREVIŠE TEŠKE HRANE - Poslednje što vam treba kada se spremate za seksi avanturu su gasovi i nadutost. Posmatrajte seks kao bilo koju fizičku aktivnost, kao na primer, odlazak u teretanu. Da li biste jeli teške obroke pre treninga? Čisto sumnjamo.

Autor: redportal.rs

#depilacija

#hrana

#lekovi

#ne nikako

#seks