Odalo ga je specifično ime

Dok se jedna žena spremala da proslavi svoju 10. godišnjicu braka, otkrila je da ju je muž varao i to iz jednog novinskog članka. 😲

Na preneraženje supruge, njen muž je fotografisan sa drugom ženom i njihovom tek rođenom bebom, o čemu ona nije imala pojma.

Naime, sa svog TikTok naloga, ova žena je odgovorila na pitanje „Recite mi kako ste saznali da vas bivši supružnik vara" i sa javnošću podelila svoju neverovatnu priču.

- Imam sjajnu priču. Dakle, otprilike nedelju dana pre naše 10. godišnjice braka, bila sam u svojoj kancelariji i listala novine. U to vreme u novinama su objavljivali članke o novorođenim bebama - rekla je ona, dodavši:

- U članku su se nalazili podaci kao što su imena roditelja, pol bebe, datum kada su rođeni, u kojoj bolnici i da li je dečak ili devojčica. Tako da sam videla ime svog muža i ime neke druge žene kao majke. Posumnjala sam da je to baš on jer je njegovo ime dosta specifično.

Supruga je tada odlučila da potraži veb stranicu bolnice, jer je znala da tamo postavljaju slike novorođenih beba.

- Ukucala sam njegovo i njeno ime, naravno, dobili su dečaka pre nekoliko dana. Ali ne samo to, dobili su devojčicu oko godinu i po pre toga - rekla je ona i dodala:

- Pa... da. Tako sam saznala da sam prevarena.

Njena ispovest je pregledana neverovatnih 406.000 puta, a korisnici TikTok-a su ovo masovno komentarisali.

- Ti si dobila tim saznanjem - prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga napisala:

- Zašto jednostavno ne odu?

- Imati dobar život nakon tog saznanja i razvoda je najbolja osveta, nadam se da je tvoja fascinantna - prokomentarisao je neko treći.

Autor: redportal.rs

#ispovesti

#prevara

#prevario ženu

#saznala iz novina