Sinonim za autentičnost i slobodu kombinovanja

Španski brend Camper, koji je sinonim za autentičnost i slobodu kombinovanja, u kolekciji za jesen/zimu 2021. donosi savršene modele čizama za svaki stajling  🤩.

Kreativnost dizajnera brenda sa Majorke nema granice, a to dokazuju aerodinamičnim dizajnom, stilskim detaljima i kolor kombinacijama koje će privući svakog pravog modnog zaljubljenika. 

U ženskoj kolekciji poluduboke čizme sa debljim gumenim đonom u istoj ili kontrastnoj nijansi apsolutni su hit jeseni. Nosite ih sa kratkim suknjama, širokim pantalonama iznad članka ili omiljenim parom farmerica 🥰.

Foto: Redportal.rs

Kožne jednobojne čizme sa niskom potpeticom ili malo ekstravagantniji model sa upečatljivim dezenom izgledaće podjednako šik u kancelariji ili na večeri sa prijateljima.

Foto: Redportal.rs

Muškarci koji vole spoj klasičnog i modernog u novoj Camper kolekciji pronaći će idealan par obuće za zimu 😎. Kombinacija materijala u različitim bojama, pertle u kontrastnim nijansama, te rebrasti đon sa asimetričnom petom podići će svaki stajling na viši nivo.

Foto: Redportal.rs

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u Galeriji, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji. 

Autor: redportal.rs

#CAMPER

#MODA

#hladno vreme

#zime

#čizme