Ako se pitate kako možete zategnuti kožu na licu, onda bi trebalo da isprobate ovu prirodnu masku. ✨

Da li je došlo vreme da se pozabavite kvalitetom kože svog lica? Odgovor bi UVEK trebalo da bude - da! Bez obzira na to koliko imate godina, pravilna i redovna nega kože lica je obavezna i trebalo bi je uvrstiti u svakodnevne aktivnosti. Ili barem nekoliko puta nedeljno.

Foto: pexels.com

Za vas smo danas izdvojili jednu uradi sam masku za lice, koja će vašoj koži pomoći da se zategne i dobije taj mladalački i zdrav izgled. Koristite ove maske za zatezanje kože jednom ili 2 puta nedeljno da biste iskoristili blagodati koje dolaze uz čestu upotrebu.

Ova maska je takođe efikasna za učvršćivanje vrata i ruku. Potrebni sastojci: belance (od malog jajeta), maslinovo ulje ili ulje vitamina E (5 kapi), med (jedna kašika).

Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Priprema: umutite belance dok ne postane penušavo, dodajte 5 kapi maslinovog ulja ili ulje sa vitaminom E, na kraju dodajte med i dobro promešajte. Pobrinite se da je vaša koža čista i suva, pa nanesite ga na celo lice i vrat; sačekajte 30 minuta i isperite toplom vodom. Primetićete zatezanje lica i vrata od benefita belanca.

Foto: pexels.com

Ako imate opuštenu kožu, koristite ovu prirodnu masku za lifting lica svaki drugi dan. Ukoliko želite da sprečite starenje kože, koristite ga 2 ili 3 puta nedeljno. Drugačija verzija ove maske je da pomešate jedno belance sa jednom kašičicom šećera i jednom kašikom kreme za lice (jeftine ili skupe, nije važno). Nanesite na lice i vrat, najbolje četkicom za lice, i ostavite 20 minuta. Isperite toplom vodom.

Autor: redportal.rs

#lepota

#nega koze lica

#nega kože

#podmlađivanje