Uz ove modele kaputa ćete UVEK biti šik

Jesen je već uveliko stigla, a zima nam je pred vratima, pa je sada pravi trenutak da se posvetite svom modnom stilu i potražite neke modele kaputa koji su u trendu ove sezone. Bilo da volite minimalizam, tradicionalnije dezene ili pak moderni stil, za vas smo izdvojili 4 modela kaputa koji će biti u trendu ove sezone, a najbolje od svega, izdvojili smo i gde ih možete kupiti! 😍

(napomena: kliknite na naziv radnje da vidite modele kaputa u krupnijoj rezoluciji)

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Klasičan model - sa ovim kaputom ne možete pogrešiti; on je jednostavan, minimalističan, sa upečatljivim krojem, a kombinuje se sa svime iz garderobera. Sigurnija varijanta, ali definitivno veoma šik. Prvi model na slici je kaput iz Zare (kliknite OVDE za link), a drugi možete naći u Bershki.

Dugački kaputi su potpuni hit, jer pored toga što štite od zime, izgledaju elegantno i dopunjuju svaki outfit.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Za one odvažnije dame, koje vole dobar dezen, preporučujemo neke od dve opcija: karirani kaput iz Bershke, ili kaput sa leopardovim printom iz Zare.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Čuveni, mekani Teddy kaput i dalje ne izlazi iz mode, štaviše, postao je još popularniji! Naša dva predloga dolaze iz Bershke i Zare.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Siva elegancija - nepogrešiv izbor za svakoga ko pribegava skandinavskom minimalizmu. Naši predlozi su: Mango, Bershka i Zara za idealnu kombinaciju cena/kvalitet!

Autor: redportal.rs

#MODA

#Style

#autfiti

#kaput

#kaputi

#outfit

#stajling

#stil