Ignjat zadovoljan svojom platom, neće niđe od nas, Žorža pucaju kompleksi zbog nedostatka dlaka 😢

Nije baš tipično da voditelji jednu ozbiljnu emisiju, kakva je naša Prerano, započnu informacijama iz "škole laganja Kristijana Golubovića", ali danas je Prerano počelo upravo tako. 😏

Nakon što su podelili primer na delu iz škole laganja, Ignjat i Žorž ugostili su voditeljku Red TV-a Aleksandru Sašku Veselinov, njenog prilepka - papagaja Pipija, Rajka, Ranka (varijante istog imena) i repera Predraga Miljkovića Koronu.

Od Pipija, ostali gosti jedva su došli do reči. Uspeli su da bace poneki komentar tokom rubrike Old but gold. Glavna tema povela se oko kontenta jutjubera. Kao šit kontent Saška je navela "seksualne savete jezikom prostog naroda" Mace Diskrecije, dok je Korona izrazio želju da taj isti kontent pogleda na licu mesta. 🤔 Ali, na nesreću (a za neke i sreću), nepripremljeni voditelji nisu imali ništa da pokažu od ovih saveta.

Govoreći o skupocenim robnim markama, Korona je bio iskren i priznao da o robnim markama nije da samo peva nego i gotivi privatno iste te o kojima peva. Saška je imala nešto drugačije mišljenje do koga je došla poredeći "prosečnu platu u Srbiji i cene markiranih proizvoda". Ignjat se u tom trenutku pohvalio da je zadovoljan svojom platom i da "neće niđe sa Red TV". 😎 (Bravo, kolega! 💕)

Na temu majčinstva Ignjat je održao jedan monolog. Žorž je pokušao nešto poučno i smisleno da kaže pa je tako isprovocirao Ignjatov besmisleni zaključak: - Mala majka, mala briga! (Ko razume nije normalan 🧐).

Na temu istetoviranih obrva Saška je imala prekratko obraćanje naciji, Žorž ju je prekinuo u želi da se lično uveri da li su njene obrve prirodne pa joj je naprasno počupao nekoliko dlaka. 😳

Na temu silikona Korona je rekao da ih navodno ne voli. Saška, samokritična očigledno prema sebi, razmišljala je da uveća svoje grudi jer bi "objektivno mogle da budu veće". Iako je nedavno dobila ponudu za tu intervenciju, ipak je odustala. Žorž misli da su joj grudi u međuvremenu porasle. (Kako, pitaćemo Sašku pvt, pa vam javljamo 😉).

Na temu gubljenja kose, da ne kažemo ćelavosti, Žorž je zapomagao tokom cele emisije kao lik iz ove reklame:

IZVOR: YT / Kompanija Biomelem

Saška se sažalila na Žorža i obećala da će mu preko neke veze pomoći u odlakavanju.

Na temu LGBT Ignjat je samo kratko prokomentarisao: - Ja se ne stidim toga. Korona je suzdržano rekao da mu je to okej jer je okej u celom svetu.

Na temu "kakvi ste po kući" za Sašku smo shvatili da je žena spremna za udaju, a za Ignjata najbolji opis je ovaj klip:

IZVOR: YT / Blablagoje

Uz dve pesme Đoke Granate, koje bi komotno mogle ući u antologiju kontent-lirike 21. veka, ekipa Prerano javnosti je među prvima čestitala novu godinu.

Foto: Red TV/redportal.rs

Na 4 pitanja izvučena iz šešira, gosti nisu rekli praktično ništa, pa nemamo šta ni da prenesemo. 😏

I za kraj, malo mimova iz emisije:

Foto: Red TV/redportal.rs

Foto: Red TV/redportal.rs

Foto: Red TV/redportal.rs

Autor: redportal.rs

#bjuti

#prerano

#red tv

#Žorž i Ignjat