Obratite pažnju da bi bilo lepše partneru i vama 🧐

Iako se po mnogo čemu razlikuju, o tome da neke stvari automatski ubijaju želju za seksom, slažu se i muškarci i žene.

Loš zadah i miris tela

Nedostatak lične higijene je na prvom mestu. I muškarci i žene se slažu sa ovim i to na pravom mestu utiče na seksualni život.

Lenjost 

U iskušenju ste da se izvalite i prepustite njoj ili njemu da odradi sav posao. Nemojte to da činite. Kod onih koji se dugo poznaju može da postoji dogovor u tom smislu, i to možeda bude i zgodna seksi igrica. Stvar je dogovora.

Tepanje 

Ispada da bebasti razgovori nisu privlačni. Dobar deo ljudi takav način izražavanja smatra potpuno neprivlačnim ili odbijajućim u seksi prilikama.

Foto: Unsplash.com/Dainis Graveris / @dainisgraveris

Odbijanje kondoma 

Ako ne želi da ga koristi sada sa vama, vrlo verovatno da ga nije upotrebio ni s prethodnim partnerkama. Niko ne želi da bude sa partnerima koji ne vode računa o svom zdravlju.

Nedostatak samopouzdanja

I žene i muškarci traže nekoga ko se ne boji da kaže šta želi. LJubavnici koji su samouvereni i nije ih sramota da kažu šta im se sviđa, a šta ne, imaju sigurno dobar odnos i u krevetu.

Čudan donji veš 

Gaćice koje nose stare bake strašno su odbijajuće za muškarce. Ove situacije ubijaju strast.

Plišane igračke na krevetu 

Zamislite samo užas na licu tog muškarca kad ugleda slatke medvediće u krevetu. Slika zavodnice koju je stvorio o vama rasplinuće se u sekundi. Teško je pružiti nekome zadovoljstvo uz plišanu publiku koja ne skida pogled sa vas.

Autor: Redportal.rs

#seks