Modni fotograf u Kasnom Zornjakuu govorio o saradnjama sa svetski poznatim ličnostima iz modne industrije

Ove nedelje u Kasnom Zornjaku Ivana i Tamara ugostile su svetski poznatog i priznatog modnog fotografa iz Srbije Đorđa Bukvića. Iako ima samo 24 godine, u dosadašnjoj karijeri postigao je mnogo toga, počev od saradnje sa najpoznatijim svetskim imenima iz modne industrije, modnih revija u Milanu, Parizu, izložbe u Luvru, do pojavljivanja njegovog rada u magazinima Vogue, Cosmopolitan i slično.

Foto: Printscreen RED TV

Kako je na samom početku rekao, ne smatra da je njegov put do uspeha bio toliko trnovit i ne veruje u tužne priče, već u progres.

- Ja sada živom svoj san - rekao je Đorđe i dodao da je one sa početka karijere sve ostvario, a sada tu neki novi još veći.

Kao jednu od najdražih saradnji Đorđe je izdvojio onu sa svetski poznatim modnim dizajnerom Ramijem Kadijem za koga je nedavno snimao promo njegovog kontenta u Parizu, a izdvojio je i poznanstvo sa Kris Džener, sa kojom je jednom prilikom boravio dva dana na brodu.

Od domaćih poznatih ličnosti izdvojio je saradnju sa članicama grupe Hurricane, koje mu uvek daju slobodu da ispolji svoju kreativnost.

Foto: Printscreen RED TV

Tokom emisije Đorđe je govorio i o lažnim životima koji se prikazuju na Instagramu, pratiocima, poslovanju na društvenim mrežama, zahtevima svojih klijenata kada je u pitanju Fotošop, ali i pozama koje će učiniti da što bolje izgledamo na slikama.

Objasnio je da jedna noga treba da bude isturena ka fotografu, ali da su poze individualna stvar i da svako treba da poznaje svoje telo i to iskoristi prilikom fotografisanja, odnosno da zna koja strana lica mu je lepša za slikanje i slično!

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#modni fotograf

#red tv

#đorđe bukvić