Prirodno je bolje 🤔

Veličina dojke određuje se kombinacijom genetike, načina života i telesne težine. Ako ste zainteresovani za povećanje veličine poprsja bez operacije, vaše mogućnosti su ograničene. Međutim, ništa vas ne sprečava da pokušate naredne 3 metode:

Hrana bogata estrogenom

Najbolje je jesti namirnice sa najviše prirodnog estrogena, kao što su soja, jaja, mahunarke, semenke suncokreta i lana. Pokušajte i sa čajem od komorača i crvene deteline.

Hrana za bolju cirkulaciju

Cirkulacija balansira rad organizma, ali i lučenje hormona. Zato jedite iz svoje ishrane ne treba da izostavljate crnu čokoladu, đumbir, beli luk, avokado i lubenicu.

Hrana bogata proteinima

Jedite ribu, jaja, živinsko meso, ali i crveno meso, mahunarke, spanać, orašaste plodove, kao i tofu sir.

Joga

Joga je prirodno lekovito sredstvo za hiljade zarastanja. Ujedinjuje telo sa umom i pomaže vam da se suprotstavite bolestima iznutra. Štaviše, kada je reč o tome da dojke izgledaju veće, ova drevna umetnost to može učiniti umesto vas.

Uljne masaže

Masiranje je jedan od najboljih načina za povećanje veličine sisa. Ako vaš momak koristi kremu ili losion za masiranje vaših dojki, ne postoji ništa što bi moglo da parira ovom zadovoljstvu. Od ulja preporučujemo da masaže radite sa lanenim, maslinovim, komoračom i kremama za povećanje dojki.

Autor: redportal.rs

#dojke

#grudi

#hrana

#joga

#plastična hirurgija

#prirodno