Evo šta sve niste znali o Škorpijama 😮

Za Škorpije kažu da su najokrutniji i najviše vredan prezira znak u celom Zodijaku. Narcisoidnost, ljubomora, bes, slepa ambicija i pametni intelekt bez saosećanja, samo su neke od karakteristika. Niko nije tako manipulativan, lukav, tajnovit i gladan moći, čini se po nekim komentarima na društvenim mrežama.

IZVOR: YT / Gabriela Francesca

Škorpija se često tiho prišunja svom plenu pre nego što ga ubode i ljudi rođeni u ovom znaku se ne razlikuju. Jutjuberka Gabrijela imala je dosta iskustva u zabavljanju sa Škorpijama i kaže da ovo nije uvek prijatno iskustvo. Navela je razloge zbog kojih su oni smatrani za jako loše partnere, ali je i otkrila kako neke njihove naizgled loše osobine zapravo mogu da budu korisne onome sa kime se zabavljaju. Ovo nije video u kome su one ocrnjene već baš naprotiv.

U vezi su željni za dubokim odnosom, iako često nisu ovakvi, ako vam se ovo desi vi svedočite najdublje skrivenoj osobini Škorpije koju ne otkrivaju svakome. Mogu vam otkriti neke stvari o vama kojih niste bili svesni i zapitaćete se zašto niste do sada ovako živeli. U krevetu su jako okrenuti svojoj duhovnoj strani i počećete da posmatrate seks na skroz drugačiji način.

Šta je sve otkrila o ovom horoskopskom znaku, pogledajte u videu iznad.

Autor: redportal.rs

#Horoskop

#Zodijak

#zabavljanje

#Škorpija