Specijalistička ordinacija za plastičnu i rekontruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu 💉

Mokranjčeva 13 adresa je na kojoj su sinoć bili svi. Veliki broj javnih ličnosti i predstavnika medija provodio se na glamuroznom partiju povodom otvaranja DANIV ordinacije za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Ova savremena specijalistička ordinacija za plastičnu i rekontruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu, pružaće svojim pacijentima veliki spektar usluga. 

Foto: redportal.rs/ Nemanja Dedović

DANIV ordinacija je jedinstveni spoj najsavremenijih tehnika i procedura u službi lepote i ekspertskog pristupa plastičnoj hirurgiji. Tim doktora, na čelu sa plastičnim hirurgom dr Goranom Lazovićem, lepotu vidi kao nadgradnju zdravlja i svakom pacijentu pristupa na prilagođen način uvažavajući autentičnost kao osnovu lepote. 

Foto: redportal.rs/ Nemanja Dedović

- Izuzetno mi je zadovoljstvo jer sam na čelu specijalističke ordinacije DANIV. Takođe nam je važno da javnost i naši pacijenti znaju da podjednako pridajemo značaj, estetici i “antiejdž” nezi, ali i rekonstruktivnoj hirurgiji koja je važan segment našeg poslovanja i pristupa u radu sa pacijentima. Mnogi pacijenti već unapred imaju pitanja, a mi na njih imamo odgovore do kojih je svako iz tima došao, nakon velikog iskustva i dugogodišnjeg rada sa pacijentima. Da bi se postigli određeni rezultati, potrebno je iskustvo, znanje, posvećenost i izuzetna komunikacija sa pacijentima, čemu mi u DANIV ordinaciji i težimo - rekla je generanalna menadžerka Milena Živković

Foto: redportal.rs/ Nemanja Dedović

Svojim prisustvom ovaj događaj uveličali su i: Jelena Karleuša, Snežana Borjan, voditeljke Daniela BoračevaKsenija Bujišić, Tijana StojisavljevićTijana PricaPetar Benčina, Danijel Pavlović, Anđelo Ranković, Marta Buzurović, Leon i mnogi drugi.

Foto: redportal.rs/ Nemanja Dedović

Autor: redportalr.s

#DANIV

#estetska medicina

#otvaranje

#plastična hirurgija

#poznati