I to ne kriju... 🤷🏻‍♀️💘

Ovan

Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju izraženu seksualnost, a nije im problem ni da to javno pokažu. Ukoliko ih sretnete u nekom izlasku, otvoreno će vam pokazati svoje interesovanje za seks, a daće vam i do znanja da vas žele imati, bez obzira da li imate partnera ili ne.

Ribe

Ovaj znak se ne razlikuje mnogo od prethodnog. Ribe imaju neobično visok seksualni nagon i uživaju u njemu. Vrlo su posebni, jer žele da imaju odnose svaki dan, više puta dnevno. One seks vide u svakodnevnim situacijama, pa su uvek spremni na akciju.

Foto: iStock

Vaga

Kad Vage imaju seks, to je uvek dugo i nezaboravno iskustvo. One znaju da uživaju u predigri, ali vole i da svom partner pružanje višestruke orgazme i duga uživanja. Sve će uraditi kako bi pokazali svoje seksualnim sposobnostima i kako bi privukli više žena u svoje muške odaje.

Bik

Bikovi su opsednuti seksom, ali za razliku od ostalih, imaju ga redovno. Vrlo su aktivni, koriste priliku da imaju seks kad i gde god im se za to ukaže prilika.

Devica

Devica je znak koji veoma dobro barata telom svog partnera. Kada shvatite šta sve zna, bićete zapanjeni. Vole seks, ali vole kada i druga strana ima inicijativu.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#Horoskop

#ljubavnici

#seks