I niko im ne može objasniti da nije tako 🤷🏻‍♂️

Sasvim sigurno ste se susreli sa nekim od pripadnika ovih znakova, i zbog toga, jasno vam je o čemu govorimo. 😂

Devica

Device su briljantne. One su pod vladavinom Merkura, planete intelekta i razmene informacija. Uvek iznose intrigantne činjenice i obasipaju vas svojom duhovitošću. Oni možda jesu gosti za poželeti kada je reč o podsticanju razgovora, ali ako se s njima uputite u dubokoumne razgovore mogli biste naići na prepreku. Oni će vam apsolutno uvek predlagati nešto ili će vam davati uputstva o tome kako ste mogli nešto bolje da učinite.

Lav

Ponosnim Lavovima jedina stvar koja je gora od greške je priznati da greše. Vatreni znakovi ulivaju strast i moć u svako područje njihovih života. Lavovi se vole zabavljati, vole dokazivati svoj talent drugima, a dokazuju ga i sebi. Ovi odani znakovi stoje uz svoje prijatelje, porodicu i naravno, uz vlastita mišljenja. Kada Lav priča i kad shvati da ga neko čuje i razume on će biti ispunjen. On je vrlo verovatno najimpresivniji u prostoriji ali njegovo mišljenje se uvek mora čuti i ono najbitnije, uvek mora biti kako on kaže.

Vodolija

Kao vazdušni znakovi, one su duboki mislioci koji propituju verovanja i prakse koje drugi slede instinktivno. Kada razgovarate s Vodolijom uvek postoji zašto. Vodolije žele da vide promene u svom svetu. Svako ko s njima ne deli inovativne ideje i mišljenja nije u pravu, a oni tako gube priliku za razumevanje drugih.

Autor: redportal.rs / Krstarica

#Horoskop

#znak