Preplavljen internet komentarima

Nakon što je prelepa Meksikanka Andrea Meza krunisana za novi Mis Univeruma u nedelju, postala je popularna širom sveta. Međutim, ta popularnost pokazala joj je i drugu stranu medalje.

Naime, na osnovu slika koje je Andrea Meza još ranije objavila na Instagramu vidi se kako pozira u venčanici sa jednim muškarcem, zbog čega je nastala ogromna galama, a za njom su krenule optužbe da je Meza pobedila prevarom.

Ako se pitate zašto prevarom, jedno od glavnih pravila kada je u pitanju izbor za Mis Univerzuma navodi se da devojke koje učestvuju ne mogu da budu udate, verene ili u bilo kakvom obliku bračne ili predbračne zajednice.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Meza (@andreamezamx)

IZVOR: IG / andreamezamx

Andreana Meza je odgovorila na ove optužbe da nisu istiniti i da je ovo uslikano u sklopu kampanje za brend čiji je ambasador. Ona navodi da je u pitanju mlađi brat jednog od njenih najboljih prijatelja i da je dete.

Dodala je na kraju da je želela da napravi šalu od te situacije i da napravi šalu sa svojim prijateljima tako što će da napiše samo datum i ostavi stiker vereničkog prstena.

Autor: redportal.rs

#Meksiko

#Mis univerzuma

#prevara