Da li biste izdvojli ovu sumu za zlatni odrezak?

Nusret Gokce je svetski poznati kuvar, mesar i vlasnik lanca restorana luksuznih bifteka iz Turske. Poznat je kao Salt Bae zbog njegove tehnike pripremanja i začinjavanja solju. Po njemu su nastali mnogi mimovi, zbog načina na koji posipa so po mesu.

Njegov javni restoran u Bostonu su zatvoriti službenici javnog zdravlja 2020. godine nakon što se otvorio i time prekršio bezbednosne standarde propisane zbog COVID-19. Ovog meseca će otvoriti novi restoran u Londonu, a na jelovniku će se nalaziti poznati 24-karatni zlatni odrezak.

U nastavku možete videti njegove tehnike, ali i kako ga fudbaler Pike imitira dok posipa so po odresku. 🤣

IZVOR: YT / Street Food Dream Food 

I već možete da pretpostavite, zlatni odrezak neće biti jeftin. Prema nekim izveštajima, to bi moglo da košta i 800 evra. Iako je trebalo da se otvori prošlog meseca, zbog pandemije koronavirusa otvaranje je odloženo za 17. maja.

Restoran trenutno zapošljava osoblje. Čak su na mreži postavili oglase za posao za uloge generalnog menadžera restorana, sommeliera, domaćina i konobara.

View this post on Instagram

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

IZVOR: IG / nusr_et

Autor: redportal.rs

#Kuvar

#Nusret Gokce

#Salt Bae

#zlatni odrezak