Volim da maštam kako vodim ljubav u raznovrsnim okruženjima, tokom stopiranja, ili na radnom stolu, ili u kabinetu dok radim.

Linda, 27, medicinska sestra 👩🏻‍⚕️

Volim da maštam kako vodim ljubav u raznovrsnim okruženjima, tokom stopiranja, ili na radnom stolu, ili u kabinetu dok radim.

Nekada sam se uzbuđivala kada bih na sebi imala satensko rublje ili dok sam vodila ljubav dok su mi roditelji bili kući. Vođenje ljubavi sa osobom koju volim je takođe snažan stimulans.

Ovih dana najčešće maštam kako vodim ljubav sa dva muškarca. Volim da zamišljam seks sa zgodnim šefovima i kako vodim ljubav sa muškarcem koji me dovodi do vrhunca samo svojim usnama i jezikom.

U mojoj omiljenoj fantaziji, ja sam stoperka. Nosim mini suknju i usku top. U ovoj fantaziji, ja sam manjeg rasta (inače sam krpunije građe). Vozač kamiona se zaustavlja, ja dotrčavam i uskačem u njegovu kabinu.

Čim sam ušla, oboje smo osetili neodoljivu međusobnu privlačnost. Mišićav je, sa bradom od nekoliko dana (jer već izvesno vreme je na putu). Izvesno vreme ćaskamo, ali ja sve vreme imam osećaj kako me skida pogledom.

Primećujem kako nabreklina u njegovim farmerkama sve više i više raste. Još malo i rajsferšlus će pući. Nudim se da mu otkopčam farmerke i da mu ga oslobodim. Kako sam ih otkopčala, tako mu je iskočio. Ne mogu da verujem koliki mu je . Toliki je da se pitam šta treba da radim sa njim. Posmatram ga krajem oka, dok on vozi.

On me moli da promenim brzinu umesto njega, ali umesto menjača ja grabim njegov pulsirajući ku**c (u ovom momentu ja sam sva vlažna). Ku**c mu poskakuje u mojoj ruci. Skidam bluzu i odbacujem suknju. Nemam gaćica na sebi. Zajahujem ga i penjem mu se na ku**c dok on još uvek vozi.

I ja započinjem svoju vožnju; on sve vreme vozi, jer ja ne želim da se zaustavi. Njegove farmerke mi trljaju klitoris i ja počinjem da svršavam. Pošto je ku**em osetio moje grčenje, i on svršava.

Nakon što smo se upristojili, dolazimo na moje odredište i ja više nikada neću videti taj pulsirajući ku**c, što još više uvećava moje zadovoljestvo.

Autor: keri šarp

#kaminodžije

#seks

#seksualne fantazije

#sex

#stopiranje