Popularni košarkaš ekskluzivno za kamere RED TV-a otkrio planove za novi poslovni poduhvat 🧐

Popularni košarkaš i dečko mlade pevačice Teodore Džehverović Nino Čelebić tokom emisije Whatzuuuup ekskluzivno za kamere RED TV-a otkrio je da ima u planu da pokrene svoj modni brend. 😮

Kako je tokom emisije objasnio, kroz godine i putujući izgradio je upečatljiv i prepoznatiljiv stil, a pored toga uvek je želeo da ima nešto svoje i šije garderobu, zbog čega se javila ideja za kolekcijom.

Foto: Printscreen RED TV

Je l' možemo onda da očekujemo neki tvoj brend - upitala je Saška na šta joj je Nino odgovorio:

- Možda uskoro, to ovako visi negde u vazduhu već godinama, ali s obzirom na to da nisam bio u državi dugo i prosto za to je potrebno vreme. Hteo bih tome baš da se posvetim, ne bih hteo to onako ofrlje uradim, ali se nadam da će doći do toga, negde to ljudi očekuju.

Foto: Printscreen RED TV

Kada je reč o modelima koji bi se mogli naći u nekim njegovim kolekcijama, Nino je otkrio da želi da uradi nešto u stilu Džeri Lorenca, koji je poznati dizajner, i samim tim donese nešto potpuno novo u našu zemlju i modu.

Kada je reč o košarci, Nino je govorio o povredi koju je nedavno doživeo u Hrvatskoj, zbog čega trenutno pauzira. Reč je o lomljenju kolena, ali na svu sreću, nije bilo potrebe za operacijom. Sada je dobro, vratio se treninzima i obavezama, kako kaže.

Foto: Printscreen RED TV

Takođe, Nino je otkio čime bi se bavio da nije košarkaš:

- Bavio bih se didžejingom. Mislim da sam u nekom prošlom životu bio di-džej - odgovorio je košarkaš.

Ceo intervju sa Ninom Čelebićem možete pogledati u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#MODA

#Nino Čelebić

#kolekcija

#red tv

#whatzuuuup